about bortechnika

Sorry, your browser does not support inline SVG.

За нас няма малки и големи поръчки - ценим всички клиенти!

С повече от 24 години опит Бортехника е сред водещите фирми в строителния бранш, специалирана изключително в пробиване и рязане на бетон, асфалт, разрушителни дейности, както и допълнителна обработка на бетон.
Преди повече от 15 години пренесохме натрупаните в Германия познания и опит в областа на диамантеното рязане и пробиване на бетон тук. Изградихме екип от квалифицирани професионалисти и разполагаме с 5 специализирани групи за пробиване и рязане. Работим с модерно оборудване на най-добрите производители на машини в бранша като: Tyrolit, Cedima, Weka, Hilti и Brokk. Създадохме собствена работилница за производство и ремонт на диамантени боркорони, в която, освен че произвеждаме и рециклираме за собствени нужди, предлагаме тези услуги и на множество колеги в България, Австрия и Германия.
През тези години освен ежедневните ангажименти на екипите ни на строителни обекти в София и цялата страна участвахме в проекти като:
АЕЦ-Козлодуй, Mall of Sofia, ОК ”ЕЛАЦИТЕ МЕД”, НЗОК, Златна панега цимент АД, Гермерсхайм – Германия, The Mall, Парадайс център и много други.

Sorry, your browser does not support inline SVG.
about bortechnika